Etno restoran “Stara vodenica” se nalazi u Sokobanji, na čuvenoj mlinarskoj reci Gradašnici, a sam restoran je idealan kutak za uživanje u ukusima tradicionalne hrane i u prelepom prirodnom ambijentu.

Više...

Etno restoran “Stara vodenica”

Restoran „Zvone i Šone“ nalazi se u naselju Carina, u ulici Svetozara Markovića br. 10a, 250 m od Wellness centra „Soko terme“. Restoran nudi specijalitete sa roštilja, gotova jela i pansionsku ishranu. 

Više...

Restoran "Zvone i Šone"

UR "Feniks- tri srca" se nalazi u Zanatsko-tržnom centru, u Karađorđevoj ulici. Pored kuvanih i jela sa roštilja, nudi i pansionsku ishranu banjskim gostima.

Više...

"Feniks- tri srca"

Kafana "Kod Zlatka" se nalazi u ulici Alekse Markišića br 93. Nudi kuvana jela, specijalitete sa roštilja i jela po porudžbini.

Više...

"Kod Zlatka"

Kafana „Bolji život“ se nalazi na 30 m od mermernog šetališta, u ulici Mitropolita Mihajla br 13. Pored specijaliteta sa roštilja i pečenja, nudi i pansionsku ishranu banjskim gostima.

Više...

"Bolji život"

Kafana „Kod Mileta“ se nalazi u ulici Miladina Živanovića br 44, ispod centralnog parka. Nudi specijalitete sa roštilja, kuvana i jela po porudžbini.

Više...

"Kod Mileta"

Restoran "Milošev konak"  se nalazi u strogom centru, na spratu istoimene zgrade. Nudi specijalitete sa roštilja i specijalitete domaće kuhinje uz zvuke žive muzike.

Više...

Restoran "Milošev konak"