Kafe "Pleasure of sense" se nalazi u strogom centru, u prizemlju „Miloševog konaka“. Uživajte u prijatnom i lepo uređenom enterijeru, uz žive svirke proverenih bendova.

Više...

"Pleasure of sense"

Kafe "Forest" se nalazi na Ozrenu, ispred izletišta Grudno. Uživajte u hladu prelepe bašte, pune zelenila, pored rečice Gradašnice.

Više...

"Forest"

Bife „Flash“ se nalazi u strogom centru, u ulici Kralja Petra I, pedesetak metara od mermernog šetališta. Ovo je pravo mesto za sve ljubitelje bilijara.

Više...

"Flash"

Bar "Kraljica noći" se nalazi na početku mermernog šetališta, pored Zavičajnog muzeja. Nudi raznovrsna alkoholna i bezalkoholna pića.

Više...

"Kraljica noći"

"Duff caffe" je jedan od najmlađih kafića u Sokobanji, otvoren 2011. god. Nalazi se u strogom centru, na spratu „Miloševog konaka“. Nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, hladnih i toplih napitaka.

Više...

"Duff caffe"

Kafe "Koala" se nalazi u strogom centru, na mermernom šetalištu. Veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih i hladnih napitaka, u prijatnom ambijentu i moderno uređenom enterijeru.

Više...

"Koala"

Kafe-galerija "86-98" se nalazi u strogom centru, na mermernom šetalištu. Kafić sa dugom tradicijom u Sokobanji, koja garantuje kvalitetnu uslugu.

Više...

Galerija "86-98"