Etno restoran “Stara vodenica” se nalazi u Sokobanji, na čuvenoj mlinarskoj reci Gradašnici, a sam restoran je idealan kutak za uživanje u ukusima tradicionalne hrane i u prelepom prirodnom ambijentu.

Više...

Etno restoran “Stara vodenica”

Restoran „Zvone i Šone“ nalazi se u naselju Carina, u ulici Svetozara Markovića br. 10a, 250 m od Wellness centra „Soko terme“. Restoran nudi specijalitete sa roštilja, gotova jela i pansionsku ishranu. 

Više...

Restoran "Zvone i Šone"

Kafe "Pleasure of sense" se nalazi u strogom centru, u prizemlju „Miloševog konaka“. Uživajte u prijatnom i lepo uređenom enterijeru, uz žive svirke proverenih bendova.

Više...

"Pleasure of sense"

Poslastičarnica „Pčelica“ se nalazi u strogom centru, na mermernom šetalištu. Nudi veliki izbor peciva, sladoleda, torti i kolača po pristupačnim cenama.

Više...

"Pčelica"

UR „Pinky“ se nalazi u strogom centru, na mermernom šetalištu, preko puta Zavičajnog muzeja. Nudi razne vrste peciva, sendviča i slane i slatke palačinke.

Više...

"Pinky"

Picerija "XL" se nalazi u strogom centru, na mermernom šetalištu, preko puta Starog zavoda "Sokograd". Nudi veliki izbor palačinki, pice, peciva, sendviče i torte i kolače.

Više...

"XL"

UR "Etno grill" se nalazi na mermernom šetalištu, preko puta hotela „Turist“. Nudi razne specijalitete sa roštilja po pristupačnim cenama.

Više...

"Etno grill"