UR „Pinky“ se nalazi u strogom centru, na mermernom šetalištu, preko puta Zavičajnog muzeja. Nudi razne vrste peciva, sendviča i slane i slatke palačinke.

Više...

"Pinky"

Picerija "XL" se nalazi u strogom centru, na mermernom šetalištu, preko puta Starog zavoda "Sokograd". Nudi veliki izbor palačinki, pice, peciva, sendviče i torte i kolače.

Više...

"XL"

UR "Etno grill" se nalazi na mermernom šetalištu, preko puta hotela „Turist“. Nudi razne specijalitete sa roštilja po pristupačnim cenama.

Više...

"Etno grill"

UR "Guga" se nalazi na početku mermernog šetališta, preko puta Zavičajnog muzeja. Nudi razne vrste roštilja po pristupačnim cenama.

Više...

"Guga"

UR "Žabac" se nalazi u ulici 27. marta, pored školskog parkića, a drugi objekat je u centru, u prizemlju Miloševog konaka. Nudi različite vrste sendviča, slanih i slatkih palačinki i pomfrit.

Više...

"Žabac"

UR "Sani" se nalazi u ulici Mitropolita Mihajla br 2, preko puta Gimnazije „Branislav Nušić“. Nudi razne vrste roštilja, gotova jela, pecivo i mlečne proizvode.

Više...

"Sani"

UR "Garfild" ima dva lokala, jedan je u ulici 27. marta, a drugi ispod školskog igrališta. Nudi brzu hranu, roštilj, pecivo i mlečne proizvode.

Više...

"Garfild"